Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ c. à soupe de feuilles de persil, frais
- ¼ c. à soupe de feuilles de thym frais
- ½ c. à café d'origan séché
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre salé, mou
- 2 steaks de filet de bœuf (env. 180–200 g, 3 cm d’épaisseur)
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre, moulu
- 2 feuilles de laurier, sèches
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
-
1
c. à café rase d'acide ascorbique
of 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (équivaut à un demi-citron)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1415.5 kJ / 1753 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frappé fraise-chocolat
10 min
Beignets de filets de perche
1 Std.
Steak de filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux aux fines herbes
2 godz. 15 min
Œufs colorés en orange
55min
Risotto alla milanese
30 Min
Pâte à pizza
1 Std.
Dinde farcie, sauce aux canneberges
4 Std.
Pain ciabatta
1h 45min
Pâte de base pour pain
24h 30 phút
Pain toast
16h
Beignets de poisson et sauce tartare
50min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 min