Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 260 g de farine
- 20 g d'huile d'olive
- ¼ cube de levure boulangère fraîche (10 g)
- ½ c. à café de sel
- 135 g d'eau
Moulage et garniture
- farine pour abaisser la pâte
- 130 g d'oignons, coupés en quatre selon la grandeur
- 180 g de crème acidulée, toutes sortes
- 150 g de lard, dégraissé, en tranches, coupées en lanières (5 mm)
- 2 pincées de fleur de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 99.3 g
- Vetten
- 87.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain tessinois
1h 50min
Macaronis du chalet
45min
Papet vaudois
55 min
Knöpflis
50 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Knöpfli
50 Min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Nœud au lard
2h 10min
Gâteau du Vully
2h 30min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min