Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre
of 1 c. à café de poudre de malt -
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g)
of 1 sachet de levure boulangère sèche - 500 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture et la finition
-
200
g de tomates cerises, coupées en deux
of 200 g d'olives, tout type, dénoyautées - 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel
- 20 g d'eau
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1625 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 458 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30 min
Pain toupie rapide
40 Min
Risotto alle cinque P
30 min
Crème glacée aux fruits
5 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Yogourt nature
12h
Mousse au thon
5 Min
Papet vaudois
55 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Mousse au mocca rapide
5 Min
Focaccia aux tomates
40 Min
Croissants au jambon
35min