Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 1000 g de moules, brossées et nettoyées
- 500 g de palourdes fraîches, nettoyées
- 500 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g d'oignon, en morceaux (2-3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 1 piment, frais, épépiné, rouge de préférence
- 50 g de vin blanc, sec
- 300 g de tomates concassées en conserve
- 1 pincée de sel
- 1 pincée poivre fraîchement moulu
- 320 g de spaghettini
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza quatre saisons
1h 30min
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1 Std. 25 Min
Salade russe
1h 15min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 min
Vol-au-vent aux champignons
45 min
Pennette safran et crevettes
30 min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Palourdes marinières
30 min
Linguine aux gambas
30 min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 min
Tortiglioni saumon et crevettes
40min