Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de lait
- 20 g de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émietté
- 300 g de farine blanche
- 1 ¼ c. à café de sel
- 30 g de beurre, mou
Le coleslaw
- 1 bouquet de persil frais plat (d’env. 20g), effeuillé
- 600 g de chou blanc sans le tronc, en morceaux (4cm)
- 200 g de carottes, pelées, en morceaux (4cm)
- 200 g de crème fraîche
- 80 g de vinaigre de cidre
- 10 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sucre
- 1 ¼ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
Le façonnage
- 1 œuf, battu
La cuisson au gril
- 8 saucisses de Vienne (d’env. 50 g)
- 4 cornichons, en tranches
- 4 c. à soupe d'oignons rissolés, déshydratés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3680.8 kJ / 883.3 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 49.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte flambée au lard
40 Min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 phút
Boulettes sur purée Parmentier
1 Std.
Salade au cervelas et fromage
25 Min
Salade de poulet au curry
30 dk
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1h 30 min
Chicken Teriyaki
45 phút
Croissants au jambon
35 Min
Quiche lorraine, façon baguette
40 Min
Nœud au lard
2h 10 min
Pains pita
2h
Risotto alle cinque P
30 dk