Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 240 g d'eau
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 400 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 20 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 140 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 1 bouquet de basilic frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 4 pincées de poivre
-
300
g de mozzarella (en bloc), partagée
dans la longueur, en
32 tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 179 kJ / 42.5 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Gratin de hachis et cornettes
1 godz. 10 min
Risotto à la tomate et au basilic
30 min
Pain accordéon aux herbes
1 godz. 20 min
Croûtes au fromage au four
35 min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15min
Risotto alle cinque P
30 min
Focaccia au romarin
2h 30min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35 min
Grittibenz sucré
2h 15min
Quiche lorraine, façon baguette
40 min
Tartare d’œufs
35 min
Cake Mississippi clair
1h 15min