Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 1770 g d'eau
- 100 g de pommes de terre, pelées et coupées en dés (1-2 cm)
- 12 ½ g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre
- 600 g de farine
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, (à adapter)
- 15 g de sel
Garniture
- 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, (à adapter)
- 200 g de mozzarella, en tranches et bien égouttée
- 100 g de jambon cuit, en tranches
- 1 tomate grappe, en tranches (3-4 cm) égouttées pendant 1 heure
- 2 - 3 pincées d'origan séché
- 2 filets d'anchois, conservés dans de l'huile
Émulsion
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2573 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rösti bernois
40min
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Polenta tessinoise
45min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Croissants aux noisettes
1h 40min
Pain tessinois
1h 50min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Empanada au thon (pâté)
1h 10min
Ramequins au fromage
50min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Tresse bernoise
1h 45min