Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce bolognaise
- 300 g de gendarmes, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, pelées, en morceaux (2 cm)
- 150 g de céleri-rave, pelé, en morceaux (2 cm)
- 1 boîte de conserve de tomates pelées, en dés (400 g)
- 120 g d'eau
- ¾ c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
Les spaghettis
- 3 l d'eau
- 1 ½ c. à soupe de sel
- 500 g de pâtes sèches (spaghetti)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3712 kJ / 885 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Spaghettis à la carbonara
30min
Pâtes au thon
30min
Boulettes sur purée Parmentier
1h
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55 Min
Salade de pâtes
35min
Gâteau à la crème
45 Min
Cornettes à la viande hachée
30min
Riz Casimir
45 Min
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min