Apparaten en accessoires
Rissoler 200 g de poireaux
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
1 portion
Ingrediënten
-
20 g d'huile d'olive20 g d'huile végétale
-
170 - 200 g de poireau en rondelles (1 cm)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
9 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
936 kJ /
224 kcal
Vetten
20 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dorer 350 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Dorer 250 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler 350 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler 250 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
Geen beoordelingen
Rissoler 200 g d'oignons
20min
Cuisson du riz
25min