Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois

Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois

3.1 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g de poivron rouge en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 100 g de vin blanc sec
  • 1 pincée de pistils de safran
  • 2 de filets d'anchois à l'huile
  • 400 g tomate en dés, en conserve
  • 24 grosses crevettes crues décortiquées
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre noir, moulu
  • 1 pincée de sucre
Présentation
  • 2 concombres épépinés et en cubes
  • 2 c. à soupe de ciboulette fraîche finement coupée
  • 2 c. à soupe civettes fraîches finement coupé
  • 1 citron en 6 parts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 5 g
Calorieën 435 kJ / 104 kcal
Vetten 4 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...