Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 brin d'estragon frais, les feuilles uniquement
- 50 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin blanc (de préférence vinaigre à l'estragon)
- 200 g de beurre doux
- 4 jaunes d'oeufs
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 192 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto au basilic
10 min
Sauce choron
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Flan d'asperges enroulé de sole
1h
Mousse au chocolat
3h 20min
Pâte à crêpe
1h 15min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min
Mayonnaise
5 Min
Sauce hollandaise
25 min
Glace aux fruits
5 Min
Sorbet aux fruits
10 min
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min