Apparaten en accessoires
Sauce hollandaise
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
500 g
Ingrediënten
-
50 - 85 g de jus de citron, fraîchement pressé
-
200 - 335 g de beurre en morceaux
-
3 - 5 jaunes d'œufs
-
¾ - 1 ¼ c. à café de sel
-
2 ½ - 3 ½ pincées de poivre moulu
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
5013 mg
Eiwitten
19 g
Calorieën
11702 kJ /
2839 kcal
Vetten
301 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
193 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Advocaat maison
10min
Meringues fantômes
12u. 25min
Sauce béarnaise
20min
Sauce choron
20min
Casserole d'asperges
1u. 30min
Sauce hollandaise
25min
Sauce béchamel
15min
Sauce béarnaise
15min
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
50min
Crème de champignons
20min
Frangipane aux poires
1u. 30min