Apparaten en accessoires
Sauce hollandaise
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
500 g
Ingrediënten
-
50 - 85 g de jus de citron, fraîchement pressé
-
200 - 335 g de beurre en morceaux
-
3 - 5 jaunes d'œufs
-
¾ - 1 ¼ c. à café de sel
-
2 ½ - 3 ½ pincées de poivre moulu
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
5013 mg
Eiwitten
19 g
Calorieën
11702 kJ /
2839 kcal
Vetten
301 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
193 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mousse au chocolat
3u. 20min
Sabayon classique
15min
Sauce béarnaise
20min
Sauce au poivre vert
20min
Sauce choron
20min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Mayonnaise
5min
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
15min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1u. 10min
Sabayon
15min
Crème de champignons
20min