Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de champignons de Paris, frais, coupés en deux ou en quatre
- 500 - 600 g d'eau, à ajuster en fonction de la texture désirée
- 200 g de lait
-
1
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 1 c. à café bombée de fond de légumes - 50 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- 50 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 40 g de fromage frais (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 Min
Soupe de pois chiches aux épinards
40 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 min
Pain de viande
1h 20min
Soupe de brocolis et gorgonzola aux croûtons de blé entier
40 Min
Soupe mystère
45 Min
Sauce béarnaise
20min
Potage façon minestrone
50 Min
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1h 25min
Minestrone
45 Min
Sauce hollandaise
25min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 min