Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote (± 60 g), coupée en deux
- 30 g d'huile d'olive
-
1
c. à café de pâte de bouillon de légumes
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l), émietté - 450 g d'eau
- ½ c. à café de thym déshydraté, et plus pour assaisonner
- 1 - 2 pincées de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu, et plus pour assaisonner
- 200 g de fromage de chèvre, émietté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1038.7 kJ / 248.3 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 342.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50min
Soupe de brocolis et gorgonzola aux croûtons de blé entier
40min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40min
Soupe vegan crémeuse au brocoli et au fromage
1h 15min
Soupe de courgette et menthe
35 min
Soupe aux petits pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1 godz.
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Crème de champignons
20min
Soupe de carottes façon moro
1sa 45 dk
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 min