Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de champignons sauvages, frais (par ex. cèpes, girolles, iris, de champignons géants ou hallimasche), en morceaux.
of 250 g de champignons de Paris, frais et des pleurotes aux herbes, en morceaux - 200 g d'eau
- 400 g de lait
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte (optioneel)
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) (optioneel) - 15 g de farine de blé
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- huile de tournesol pour la cuisson
- 100 g de crème
- 4 branches de persil frais, effeuillé
- ciboulette fraîche en fines rondelles, pour la garniture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 λεπτ.
Velouté courge-coco
45min
Frangipane aux poires
1ωρ. 30 λεπτ.
Confiture d’abricots
45min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Vinaigrette citronnée
5 λεπτ.
Soupe de brocolis
15 λεπτ.
Soupe de lentilles corail aux légumes
35min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 λεπτ.
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 λεπτ.
Purée de pommes de terre classique
50 λεπτ.
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1ωρ.