Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de champignons sauvages, frais (par ex. cèpes, girolles, iris, de champignons géants ou hallimasche), en morceaux.
of 250 g de champignons de Paris, frais et des pleurotes aux herbes, en morceaux - 200 g d'eau
- 400 g de lait
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte (optioneel)
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) (optioneel) - 15 g de farine de blé
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- huile de tournesol pour la cuisson
- 100 g de crème
- 4 branches de persil frais, effeuillé
- ciboulette fraîche en fines rondelles, pour la garniture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de pommes de terre classique
50min
Purée Parmentier nature
55 Min
Velouté de champignons
20min
Filets de poitrine de poulet au Metaxa
1h
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Guacamole
5min
Bœuf bourguignon
2h
Saumon au sésame avec salade et soupe de petits pois
1h
Soupe de pois chiches à la rhubarbe et au curry
1 Std. 20 Min
Escabèche de poulet au four
1h
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1h
Soupe de brocolis
15 Min