Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, laver et sécher les feuilles
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc, sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 1 c. à café rase de bouillon de légumes, fait maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blancs en neige
5min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 Min
Purée de patates douces
1 Std.
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min
Œufs colorés en bleu clair
55min
Gratin de chou-fleur
55min
Artichauts à la romaine
50 Min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Poireau rissolé (200 g)
20 Min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Gratin de courgettes
1h 10min