Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, laver et sécher les feuilles
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc, sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 1 c. à café rase de bouillon de légumes, fait maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 Min
Asperges et sauce tartare au séré
50 Min
Artichauts à la romaine
50 Min
Sbrinz râpé
5min
Ratatouille
40min
Houmus
10 Min
Velouté de légumes
45min
Mayonnaise
5min
Soupe de légumes
25 Min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min