Artichauts à la romaine

Artichauts à la romaine

3.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 artichauts
  • 1 citron
  • 1 bouquet de persil frais laver et sécher les feuilles
  • ½ - 1 gousse d'ail
  • 1 pincée de sel
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 100 g de vin blanc, sec
  • 300 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1 c. à café rase de bouillon de légumes, fait maison

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 3.1 g
Calorieën 668.5 kJ / 159.7 kcal
Vetten 10.2 g
Koolhydraten 3.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...