Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine, et un peu pour abaisser
- 100 g de beurre, en morceaux, et un peu pour graisser
- 100 g de séré
- 1 c. à café de poudre à lever
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de lard paysan, sans la couenne, en morceaux (3 cm)
- 400 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 2 œufs
- 200 g de crème acidulée, toutes sortes
- 150 g de séré
- ¾ c. à café de sel
- 2 pincées de noix de muscade, fraîchement moulue
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3899 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain perdu
30min
Risotto au poireau
40 min
Cake au citron
1h 5min
Purée de pommes de terre
45min
Lasagnes
2h
Gratin de courgettes
1h 10min
Tarte aux pommes
1h 15min
Soupe au potiron
35 Min
Tarte à l'oignon
1h 15min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 Min
Quiche aux poireaux
1h 45min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min