Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 150 - 200 g de haricots verts, frais, petits
- 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau, pour immerger le sachet
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Cuisson du riz
25 Min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Frittata de pomme de terre vapeur
1h 15min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 Min
Oignons grillés (200 g)
25 Min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40min
Compote de pommes
20 Min
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Artichauts à la romaine
50 Min
Aubergines vapeur et riz
1j
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40min