Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 150 - 200 g de haricots verts, frais, petits
- 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau, pour immerger le sachet
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Cuisson du riz
25min
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Crème fouettée
10min
Cuisson des œufs
20min
Artichauts à la romaine
50min
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2h 40min
Salade de pommes de terre
8 Std. 45 Min
Artichauts à la romaine
50min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40min
Pommes de terre en robe des champs
30min