Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 150 - 200 g de haricots verts, frais, petits
- 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau, pour immerger le sachet
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Poireau rissolé (200 g)
20 min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Oignons hachés
Geen beoordelingen
Ratatouille
40 min
Riz à la tomate
30 min
Sauce béchamel
15min
Sauce bolognaise
3h 15min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Petits pois et carottes
35 min
Mayonnaise à l'ail
10 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min