Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 300 g de farine blanche
- ½ c. à café de sel fin
- 150 g de beurre, froid en petits morceaux
- 1 jaune d'oeuf
- 50 g d'eau, glacée
Garniture
- 200 g de gouda, en morceaux
- 150 g de jambon cuit, en morceaux
- 200 g de crème double
- 4 oeufs
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 ½ c. à café de sel fin
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 400 g de poireaux, coupé en rondelles (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 81 g
Alternatieve recepten
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40 Min
Risotto
30 λεπτ.
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
30 λεπτ.
Lasagne verdi
1h 15min
Tarte aux pommes facile
45min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40 Min
Omelette aux courgettes
40 Min
Lasagne à la bolognaise
2 godz. 30 min
Quiche lorraine
50 λεπτ.
Chili non Carne
1ωρ.
Quiche poireaux-lard
1ωρ.
Lasagnes de courgette et poisson
1ωρ.