Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 300 g de farine blanche
- ½ c. à café de sel fin
- 150 g de beurre, froid en petits morceaux
- 1 jaune d'oeuf
- 50 g d'eau, glacée
Garniture
- 200 g de gouda, en morceaux
- 150 g de jambon cuit, en morceaux
- 200 g de crème double
- 4 oeufs
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 ½ c. à café de sel fin
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 400 g de poireaux, coupé en rondelles (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 81 g
Alternatieve recepten
Lasagnes de courgette et poisson
1 godz.
Bolognaise au soja
40 Min
Riz au mélange de légumes
55 min
Légumes farcis
1 Std. 20 Min
Nouilles sautées aux légumes
30 min
Salade asperge-pastèque
40 Min
Gratin de l’armailli
50 Min
Lasagne à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 godz.
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30min
Quiche poireaux-lard
1 godz.