
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de gruyère en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 500 g de poireaux en morceaux (3 cm)
- 5 brins de thym, frais effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 4 tranches de pain (par ex. pain paysan, d’env. 80 g)
- 4 c. à soupe de vin blanc
- 160 g de jambon cuit en lanières (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 512 kcal / 2143 kJ
- Eiwitten
- 30.1 g
- Vetten
- 23 g
- Koolhydraten
- 42 g