Soupe aux asperges et à l'aneth

Soupe aux asperges et à l'aneth

4.8 38 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 portions

Ingrediënten

  • 400 g d'asperges, blanches épluchées et coupées en morceaux (4 cm)
  • 100 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 50 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 700 g d'eau
  • 1 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
    1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 1 - 2 pincée(s) de poivre, moulu
  • 50 g de fromage fondu
    50 g de fromage à tartiner
  • 100 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
  • un peu d'aneth, frais pour décorer

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 4 g
Calorieën 396 kJ / 94 kcal
Vetten 6 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...