Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'asperges, blanches, épluchées et coupées en morceaux (4 cm)
- 100 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 700 g d'eau
-
1
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - ½ - 1 c. à café de sel
- 1 - 2 pincée(s) de poivre, moulu
-
50
g de fromage fondu
of 50 g de fromage à tartiner - 100 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- un peu d'aneth, frais pour décorer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 396 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe persil-épinards
45 min
Velouté d’épinards aux lardons
30 min
Pesto de basilic
10 min
Velouté orange-courge
35 min
Velouté d’asperges, mousse de carottes et saumon
45 min
Soupe de carottes à la menthe
35 min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 min
Velouté de tomates et de courges
25min
Mousse à la truite
5 min
Velouté de panais et poireaux
40 min
Velouté de poivrons
20 Min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40 min