Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les asperges
- 600 g d'eau
- 950 g d'asperges vertes, tiers inférieur pelé
- ½ c. à café de sel
La sauce hollandaise
- 80 g de beurre, en morceaux
- 30 g de vin blanc
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 2 jaunes d'œufs (voir conseils)
- ¼ de c. à café de sel
- 150 g de yogourt grec, nature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1250 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur
55 Min
Panure
5 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40 dk
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 dk
Haricots verts aux tomates et au persil
55 Min
Crème fouettée
10 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 Min
Asperges et sauce tartare au séré
50 Min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min