Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les asperges
- 600 g d'eau
- 950 g d'asperges vertes, tiers inférieur pelé
- ½ c. à café de sel
La sauce hollandaise
- 80 g de beurre, en morceaux
- 30 g de vin blanc
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 2 jaunes d'œufs (voir conseils)
- ¼ de c. à café de sel
- 150 g de yogourt grec, nature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1250 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto de basilic
10min
Asperges et sauce tartare au séré
50 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Velouté courge-coco
45min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Mousse au thon
5min
Panure
5min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Salade de haricots verts aux lardons
40min