Asperges et hollandaise au yogourt
TM6 TM5

Asperges et hollandaise au yogourt

4.7 (23 beoordelingen)

Ingrediënten

Les asperges

  • 600 g d'eau
  • 950 g d'asperges vertes, tiers inférieur pelé
  • ½ c. à café de sel

La sauce hollandaise

  • 80 g de beurre, en morceaux
  • 30 g de vin blanc
  • 10 g de vinaigre balsamique blanc
  • 2 jaunes d'œufs (voir conseils)
  • ¼ de c. à café de sel
  • 150 g de yogourt grec, nature

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1250 kJ / 301 kcal
Eiwitten
8.1 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
24 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten