Asperges et hollandaise au yogourt

Asperges et hollandaise au yogourt

4.7 28 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

Les asperges
  • 600 g d'eau
  • 950 g d'asperges vertes tiers inférieur pelé
  • ½ c. à café de sel
La sauce hollandaise
  • 80 g de beurre en morceaux
  • 30 g de vin blanc
  • 10 g de vinaigre balsamique blanc
  • 2 jaunes d'œufs (voir conseils)
  • ¼ de c. à café de sel
  • 150 g de yogourt grec nature

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8.1 g
Calorieën 1250 kJ / 301 kcal
Vetten 24 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...