Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les asperges
- 600 g d'eau
- 950 g d'asperges vertes, tiers inférieur pelé
- ½ c. à café de sel
La sauce hollandaise
- 80 g de beurre, en morceaux
- 30 g de vin blanc
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 2 jaunes d'œufs (voir conseils)
- ¼ de c. à café de sel
- 150 g de yogourt grec, nature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1250 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de carottes
15 min
Crème glacée aux fruits
5 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Mousse au thon
5 min
Sauce balsamique
10 min
Asperges et sauce tartare au séré
50min
Gratin de chou-fleur
55 min
Panure
5 min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min