Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g d'eau
- 3 c. à café de sel
- 250 g de riz, parboiled
- 700 g d'asperges vertes, tiers inférieur pelé
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 blancs de poulet (d’env. 130 g)
- 4 pincées de poivre, moulu
- 1 c. à soupe de beurre
La sauce
- 200 g de crème demi-écrémée, 25% de matière grasse
- 80 g de vin blanc
- 1 c. à café d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 50 g de lard fumé, en tranches, en lanières (1 cm),
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2879 kJ / 685 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Velouté orange-courge
35 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Ratatouille
40 min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 min
Saumon accompagné de salade de fenouil à la pomme
1h 20 min
Fougasse aux olives
2h 20 min
Soupe de légumes
25 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Artichauts à la romaine
50 min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min
Salade de carottes
15min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min