Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poivron rouge, en morceaux
- 1 poivron jaune, en morceaux
- 1 oignon, coupé en 2
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile végétale
- 200 g d'eau
-
1
c. à café bombée de pâte de bouillon de légumes
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 100 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 1 pincée de sucre
- ½ c. à café de poudre de paprika (doux)
- 150 g de lait
- 10 brins de basilic frais, les feuilles uniquement, dont 2 belles feuilles mises de côté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Soupe de courgette et menthe
35min
Soupe aux petits pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h
Crème de champignons
20min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50min
Soupe de brocolis et gorgonzola aux croûtons de blé entier
40min
Sabayon classique
15 min
Sauce béarnaise
20min
Soupe d'asperges au citron
55 Min
Soupe de brocolis
15 min