Apparaten en accessoires
Magret de canard, chou rouge et céleri-rave
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
2 portions
Ingrediënten
Le chou rouge fermenté
-
de chou rouge300 g
-
de sel10 g
-
de vin rouge200 g
-
de vinaigre de xérès100 g
-
de sumac1 pincée
-
grains de poivre, variés2
-
anis étoilé¼
-
clou de girofle1
-
feuille de laurier, sèche1
La purée de céleri
-
de céleri-rave épluché, coupé en dés260 g
-
de lait130 g
-
de crème double (env. 48% M.G.)130 g
-
de sel5 g
Le magret de canard rôti
-
d'eau3300 g
-
de sel150 g
-
magrets de canard avec la peau (environ 150-200 g chacun, débarrassés de l'excès de graisse)2
La finition
-
de jus de betterave rouge70 g
-
de beurre, salé ou non salé en dés, froid60 g
-
de maïzena10 g
-
d'eau10 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
918.6 kcal /
3843.3 kJ
Eiwitten
41.6 g
Vetten
58.8 g
Koolhydraten
39.7 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
34.1 g
Natrium
32376.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Je passe en mode chef en un clin d'œil
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
2u. 30min
4u. 45min
1u. 20min
30min
55min
30min
4u. 25min
35min
45min
Geen beoordelingen
1u. 20min
Geen beoordelingen