Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 320 g de riz risotto (par ex. Carnaroli)
- 60 g de vin blanc
- 720 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 500 g d'asperges vertes, sans la base coriace, le reste coupé en tranches (5 mm)
- 100 g de jambon sec, en lanières
- 50 g d'amandes effilées
- 1 pincée de sel
- 90 g de lait acidulé
- 150 g de feuilles d'épinards miniatures frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3008 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Pesto au basilic
10min
Risotto de tomates et poitrine de poulet farcie à la ricotta et au citron
45 min
Curry de légumes indien
50 min
Curry de poulet Thaï rapide
40 min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25 min
Curry vert thaï, riz à la citronnelle
1 Std. 50 Min
Risotto
30 min
Risotto au saumon et fenouil
25 min
Risotto aux noix et tomates au four
40 min
Crème de pois
40 min
Menu avec soupe aux pois et au gingembre, saumon citronné, brocoli et pommes de terre
45 min