
Compatibele versies
Salade de chou-fleur et patate douce aux fruits à coque
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan en cubes (3 cm) (optioneel)
- 120 g de fruits à coque mélangés par ex. pistaches, pignons et amandes
- ½ c. à café de cannelle, moulue
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de gingembre moulu
- ½ c. à café de coriandre moulue
- ½ c. à café de poudre de curcuma séché
- 700 g de chou-fleur en bouquets (3 cm)
- 2 gousses d'ail
- 4 oignons de printemps taillés et en quartiers
- 8 brins de persil plat frais les feuilles uniquement
- 8 brins de coriandre fraîche les feuilles uniquement
- 200 g de champignons de Paris, frais en tranches
- 30 g de vin blanc
- 500 g d'eau
- 300 g de patate douce en morceaux (1-2 cm)
- 50 g de groseilles séchées (option)
- 80 g de jeunes pousses d'épinards fraîches grossièrement hachées
- 12 abricots secs en fines bandes
- ½ c. à café de sel fin selon votre goût
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu selon votre goût
- 30 g d'huile d'olive extra vierge (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 409 kcal / 1721 kJ
- Eiwitten
- 19.3 g
- Vetten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vezels
- 12.5 g