Compatibele versies
Entrecôte aux truffes sur son risotto à la chicorée rouge
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 120 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz risotto, tout type
- 100 g de vin blanc
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule (pour 0.5 l)
Chicorée rouge et viande
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 chicorée rouge (150 g), sans le trognon, coupé en lanières (5 mm)
- 2 pincées de sucre
- 2 pincées de sel
- 3 faux-filets de bœuf (d’env. 230 g chacun, 2 cm d’épaisseur)
Finition
- 30 g de beurre
- truffes fraîches en fines lamelles (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 523.5 kJ / 523.5 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 21.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe thaïe aux nouilles
35 Min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Pad Thai au poulet
20 Min
Risotto
30 Min
Chutney de mangue
1 Std.
Fusilli aux artichauts et petits pois
30 Min
Crumble au chocolat blanc, citron vert et à la mangue
2 godz. 45 min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 Min
Burgers thaï
30 Min
Linguine aux gambas
30 Min
Beignets de poisson et sauce tartare
50 Min