Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Magret de canard à l’orange
- 2 magrets de canard avec la peau (env. 250-350 g, 3 cm d’épaisseur)
- ¼ c. à café de sel
- ⅛ c. à café de poivre noir, moulu
- 1850 g d'eau et un peu pour l'immersion des sacs
- 1 orange, de préférence bio, coupée en rondelles (3-5 mm d’épaisseur
-
1
c. à café rase d'acide ascorbique
of 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (d'un ½ citron)
Sabayon à l’orange
- 40 g de jus d'orange
-
½
c. à café de bouillon de légumes en pâte
of ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - ⅛ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 1 pincée de poivre de Cayenne, moulu
- 3 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1737 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30 min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Poulpe grillé et pommes de terre
2 godz. 45 min
Stroganoff
45min
Coq au vin
2 Std.
Sauce béarnaise
20 min
Sauce hollandaise
15min
Filet de porc bardé et son beurre aromatisé
1h 45min
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2h 15min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Asperges et sauce tartare au séré
50min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min