Apparaten en accessoires
Sabayon classique
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
60 g de marsala doux
-
60 g vin blanc
-
6 jaunes d'œufs
-
120 g de sucre en poudre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
31.3 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1418 kJ /
338.3 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
32.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
À table 2022
10 recepten
Benelux
Benelux
Mode sauce
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza au Jambon de Parme et aux Noix
28 godz.
Guacamole
5 min
Délice d'été pêche-abricot
Brak ocen
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Soupe mystère
45 min
Sauce béarnaise
20 min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 min
Sauce béarnaise
15 min
Sabayon classique
15 min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 godz. 10 min
Sabayon
15 min
Sabayon
15 min