Apparaten en accessoires
Sabayon
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
60 g de marsala, sec
-
60 g de vin blanc, sec
-
120 g de sucre
-
6 jaunes d'œufs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1047 kJ /
250 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sabayon classique
15min
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1u. 45min
Sauce béarnaise
20min
Citron frappé au champagne
10min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1u. 10min
Cheesecake salé aux herbes et pistaches
2u. 30min
Sabayon classique
15min
Pudding aux fraises
2u. 10min
Chutney de mangue
1u. 20min
Sabayon
15min
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25min
Mousse à la truite
5min