Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de marsala, sec
- 60 g de vin blanc, sec
- 120 g de sucre
- 6 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon
15 phút
Sabayon classique
15 phút
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25 phút
Sabayon classique
15 phút
Boeuf Wellington
10h 10min
Curry d'agneau et couscous menthe-concombre
9hod.
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1 Std. 45 Min
Sauce béarnaise
20 phút
Sauce choron
20 phút
Sauce béarnaise
20 phút
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 min
Sauce au poivre vert
20 phút