Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe d'estragon, frais
- 50 g d'échalotes
- 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu, à ajuster selon les goûts
- 2 branches de cerfeuil, frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 769 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce choron
20 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Mayonnaise
5min
Sauce moutarde
5min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce hollandaise
15min
Sauce béarnaise
15min
Beurre aux herbes
5min
Mousse à la truite
5min