Apparaten en accessoires
Sabayon classique
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
60 g de marsala liquoreux
-
60 g de vin blanc
-
6 jaunes d'œufs
-
120 g de sucre en poudre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
31.3 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1418 kJ /
338.3 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
32.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mode sauce
17 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Sauce béarnaise
20min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon classique
15min
Crumble aux poires et crème à la ricotta
1u.
Sauce au poivre vert
20min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2u. 10min
Soupe d'asperges au citron
55min
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2u. 45min
Sabayon
15min
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
15min