Artichauts à la romaine

Artichauts à la romaine

2.6 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 artichauts
  • 1 citron
  • 1 bouquet de persil frais dont les feuilles sont lavées et séchées
  • ½ - 1 gousse d'ail
  • 1 pincée de sel
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 100 g de vin blanc, sec
  • 300 g d'eau
  • ½ de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte, fait maison

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 4.1 g
Calorieën 519 kJ / 124 kcal
Vetten 10.3 g
Koolhydraten 3.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...