Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte, fait maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chou-fleur vapeur
20 Min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 Min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 dk
Haricots verts aux tomates et au persil
55 Min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Artichauts à la romaine
50 Min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 Min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min