Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte, fait maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges sauce romesco
45min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Poireau rissolé (200 g)
20min
Artichauts à la romaine
50 min.
Haricots verts au thym
1 Std. 10 Min
Pommes de terre en robe des champs
30min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1 godz. 20 min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 min.
Asperges sauce à l'orange
55 Min
Chou-fleur vapeur
20min