
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le bouillon
- 2 oignons coupés en deux
- 2 carottes coupées en morceaux d'1 cm
- 2 branches de céleri émincées
- 1500 g d'eau
- 4 os à moelle de bœuf
- 1 feuille de laurier
- 500 g de plat-de-côtes désossé et coupé en dés de 2 cm
- 2 c. à soupe de gros sel
-
3
pincées de pistils de safran (0,3 g)
of 3 g de safran en poudre (0,3 g)
Le risotto
- 100 g d'échalotes coupées en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto type carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon
- 50 g de beurre froid, coupé en dés
- 80 g de fromage grana padano râpé finement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 528 kcal / 200 kJ
- Eiwitten
- 18 g
- Vetten
- 25 g
- Koolhydraten
- 57 g