Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 600 g de veau dans le quasi, non bardé et de forme régulière
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 bouquet garni
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 1 c. à café de poivre cinq baies grossièrement moulu
- 1 œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 160 g de thon à l'huile en boîte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de jus de citron
- poivre moulu
- 30 g de câpres en saumure ou 12 câprons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Sauce vierge
10 min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1小时 45 分钟
Sauce chimichurri
5 min
Pesto au basilic
10 min
Terrine de poulet, porc et foie gras et son chutney de figues au porto
10 godz. 30 min
Vitello tonnato
25h 30min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 Std.
Pesto à l'ail des ours
10 min
Focaccia au romarin
2h 20min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min