Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1 ½
c. à café bombée de pâte de bouillon de légumes
of 1 ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 1 pincée de sucre
- 500 g d'asperges, vertes (queues épluchées) ou blanches (épluchées)
- 7 feuilles de gélatine
- 20 g de beurre
- 250 g de langoustines, cuites
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 gousse d'ail
-
2
bouquets d'aneth fraîche, éffeuillés
of de cerfeuil, frais, les feuilles uniquement - 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 250 g de crème aigre, 10% M.G.
- 300 g de yaourt nature
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 365 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon
15min
Chutney de mangue
1 Std. 20 Min
Filet de porc à la sauce moutarde
35 Min
Schiacciata au saumon fumé
2h 15min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 godz.
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Tartelette poulet-asperge
Geen beoordelingen
Croustade aux champignons
1 Std. 40 Min
Baba au rhum
Geen beoordelingen
Roulés de dinde au gorgonzola
1 godz.
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25 Min