Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1 ½
c. à café bombée de pâte de bouillon de légumes
of 1 ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 1 pincée de sucre
- 500 g d'asperges, vertes (queues épluchées) ou blanches (épluchées)
- 7 feuilles de gélatine
- 20 g de beurre
- 250 g de langoustines, cuites
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 gousse d'ail
-
2
bouquets d'aneth fraîche, éffeuillés
of de cerfeuil, frais, les feuilles uniquement - 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 250 g de crème aigre, 10% M.G.
- 300 g de yaourt nature
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 365 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2h 45min
Sabayon
15 Min
Sabayon classique
15 Min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 Std. 15 Min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45min
Tarte à la rhubarbe
55 Min
Sabayon classique
15 Min
Flan d'asperges enroulé de sole
1h
Sabayon
15 Min
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1h 25 min
Sauce béarnaise
15 Min
Ballotins de filet de porc
1h