Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de gélatine
- de l'eau, pour tremper
- 1 orange, bio de préférence
- 150 g d'asperges blanches, épluchées, les extrémités coupées, en morceaux (2 cm)
- 20 g de jus d'orange
- 400 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre de Cayenne, moulu
- 150 g d'asperges vertes, les extrémités coupées, en morceaux (2 cm)
- 40 g de jus de citron vert
- 4 branches de coriandre fraîche
- 50 g de noix de cajou, grillées et salées
- 120 g de magret de canard avec la peau, fumé, coupé finement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1292 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe mystère
45min
Terrine de poulet, porc et foie gras et son chutney de figues au porto
10h 30min
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Sabayon classique
15 min
Salade d'oeufs dans un nid de Pâques croustillant
1h
Sauce béarnaise
20min
Bellini à la pêche
5 min
Tartelettes aux fruits rouges
1 Std. 50 Min
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1 Std. 25 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min
Risotto aux épinards et asperges
40min