Truite à la sauce hollandaise

2.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
2 portions

Ingrediënten

  • 750 g d'eau
  • 350 g de pommes de terre en morceaux (3-4 cm)
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 350 g mélange de légumes (asperges, chou-fleur en bouquets, carottes), en morceaux
  • 2 truites, vidées et nettoyées (env; 220 g chacune)
  • 2 c. à café de jus de citron fraîchement pressé
  • ¼ c. à café de poivre noir moulu
Sauce hollandaise
  • 100 g de beurre doux, en morceaux
  • 4 jaunes d'œufs
  • 50 g de vin blanc
  • 10 g de jus de citron fraîchement pressé
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre noir moulu
  • 2 citrons (pour le jus et le service), en quartiers

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 44 g
Calorieën 3694 kJ / 882 kcal
Vetten 59 g
Vezels 7.1 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...