Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- eau tiède, pour les champignons
- 50 g de champignons déshydratés, type mousserons
- 50 g de champignons déshydratés, type bolets
- 50 g de morilles déshydratées
Le jour même
- 1 échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre, coupé en dés
- 30 g de farine de blé
- 300 g de crème fraîche épaisse
- du poivre moulu
- du sel
- 8 tranches de pain de campagne
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- quelques brins de persil, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Émincé à la zurichoise
50 phút
Macaronis du chalet
45 phút
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Sauce à salade à la française
20 min
Beignets de poisson et sauce tartare
50 phút
Tartare d’œufs
35 Min
Papet vaudois
55 Min
Ramequins au fromage
50 phút
Knöpflis
50 phút
Knöpfli
50 phút
Salade de cervelas au fromage
10 min
Soupe bâloise à la farine
1sa 10 dk