Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- eau tiède, pour les champignons
- 50 g de champignons déshydratés, type mousserons
- 50 g de champignons déshydratés, type bolets
- 50 g de morilles déshydratées
Le jour même
- 1 échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre, coupé en dés
- 30 g de farine de blé
- 300 g de crème fraîche épaisse
- du poivre moulu
- du sel
- 8 tranches de pain de campagne
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- quelques brins de persil, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papet vaudois
55 min
Tarte flambée au lard
40 min
Ramequins au fromage
50 min
Rösti bernois
40 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Knöpfli
50 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Knöpflis
50 min
Bruns de Bâle
8 Std. 40 Min
Bricelets
2 Std. 30 Min
Polenta tessinoise
45 min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min