Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs

Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 20 g d'huile d'olive
  • 200 g d'oignons coupés en quatre
  • 650 g de calamars en morceaux
  • 60 - 80 g chorizo en cubes (1 cm)
  • 150 g de carottes en cubes (1 cm)
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 350 g de fumet de poisson (voir conseil)
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • ½ piment rouge frais épépiné et émincé
  • ½ - 1 c. à café de poudre de paprika
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 400 g d'haricots blancs en boîte égouttés
  • des feuilles de coriandre fraîches pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1104 mg
Eiwitten 44 g
Calorieën 1990 kJ / 475 kcal
Vetten 21 g
Vezels 6.9 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...