Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de beurre doux froid, coupé en morceaux (1-2 cm)
- 300 g de farine tout usage, et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à thé de sel
La garniture
- 350 g de courgettes (2-3 courgettes), non épluchées et les extrémités coupées
- 350 g de tomates italiennes, de type Roma, entières (voir "Conseil(s)")
- 190 g de tomates séchées dans l'huile, égouttées (1 bocal de 250 ml)
- 30 g d'eau
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 4 - 6 pincées de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 60 g de parmesan râpé
- lait, pour la dorure
- 10 feuilles de basilic frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3572.5 kJ / 856.5 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 61.3 g
- Vetten
- 59.3 g
- Verzadigd vet
- 23.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 621.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolat fondu sans allergènes
10 min
Salade carottes râpées (TM6)
10 min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15min
Cuisson du riz long blanc
35min
Galette de ratatouille
1h 30 min
Gratin de pommes de terre
Geen beoordelingen
Salade carottes râpées
10 min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1h 15min
Paillassons de pommes de terre
35min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 min
Sauce caramel
1h 30 min