Epinards et oeufs en cocotte

Epinards et oeufs en cocotte

4.5 32 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • 500 g de feuilles d'épinards surgelées décongelées
  • 50 g de fromage à pâte dure (par ex. gruyère, cheddar, parmesan...)
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 c. à café de sel
  • 50 g de farine blanche
  • 500 g de lait
  • 30 g de beurre
  • 1 pincée de noix de muscade moulue
  • 1 pincée de poivre noir moulu
  • 6 œufs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 15 g
Calorieën 1327 kJ / 317 kcal
Vetten 24 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...