Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brandade de morue (farce) et poivrons farcis
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g d'huile de tournesol
- 400 g de morue salée, trempée et hachée (sans peau ni arêtes)
- 70 g de lait
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 boîte de conserve de poivrons piquillos, (env. 20-24 pièces), d’un poids net de 490 g env.
Sauce au poivron rouge
- 150 g de poivron rouge, en 2 ou 3 morceaux
- 1 blanc de poireau, en 2 ou 3 morceaux
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de crème entière
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1712 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 10.13 g
- Koolhydraten
- 17.59 g
- Vetten
- 33.32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf Wellington sauce vin rouge et sa duxelles de champignons
2 Std. 30 Min
Chutney de mangue
1 godz.
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
Geen beoordelingen
Confiture d'oignons
Geen beoordelingen
Magret de canard et sabayon à l'orange
2hod. 20min
Demi-sphères choco-vanille et cœur de framboises
Geen beoordelingen
Veau à la sauce au thon
13 godz.
Roulés de dinde au gorgonzola
1 godz.
Tranche de caramel salé
2hod. 40min
Assiette bernoise
1 Std. 15 Min
Filet mignon de porc en croûte
1 Std. 15 Min
Mousse au jambon
10 min