Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- du beurre, pour graisser
- 20 g d'amandes, avec peau
- 200 g de feta, en morceaux
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 1 - 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 6 branches de thym frais, effeuillées
- 250 g de ricotta
- 200 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- 6 oeufs
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 oignons, coupés en deux
- 400 g de chou de Savoie (ou de chou vert), en morceaux
- 5 c. à soupe d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 990 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Geen beoordelingen
Boulettes à l'aubergine
1h
Gâteau petit-déjeuner
40min
Cheesecake au tofu soyeux
4h
Sandwichs au pesto d'épinards
1 godz. 55 min
Batch cooking - Recettes de base
2h 5 min
Pizza aux pommes de terre, cèpes et saucisse fraîche
3小时 50 分钟
Carottes fermentées
84h 30min
Oeufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50 min
Moussaka de lentilles
2 Std. 20 Min
Curry de légumes indien
50 min
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3h 45min