Ravioli aux champignons et à la courge

Ravioli aux champignons et à la courge

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 4 - 5 pincées de sel
  • 2 œufs
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive et 60 g
  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 300 g d'eau
  • 500 g de chair de potiron détaillée en cubes (2 cm)
  • 30 g de poireau coupé en tranches (2 mm)
  • 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 2 gousses d'ail
  • 200 g de champignons de Paris frais bruns, coupés en deux
  • 1 pincée de poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 0.4 mg
Eiwitten 16.3 g
Calorieën 2028 kJ / 484.8 kcal
Vetten 25.3 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 50.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...