Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 4 - 5 pincées de sel
- 2 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 60 g
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 300 g d'eau
- 500 g de chair de potiron, détaillée en cubes (2 cm)
- 30 g de poireau, coupé en tranches (2 mm)
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 gousses d'ail
- 200 g de champignons de Paris frais, bruns, coupés en deux
- 1 pincée de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2028 kJ / 484.8 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux champignons
30 dk
Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre
30 dk
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 min
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2h 40min
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2 godz. 30 min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 dk
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30 dk
Tarte à la crème aux bananes avec croûte en gaufrette
1 godz. 35 min
Fondue de poireaux au chèvre
40min
Omelette aux champignons et aux herbes
30 dk
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Riz blanc au citron et à l'ail
35min