Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 1 feuille d'algue kombu
La sauce Goma-dare
- 50 g de tahini
- 30 g de sauce de soja japonaise
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 50 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
- 15 g de vinaigre de riz
Le bouillon
- 200 g de chou chinois
- 150 g de poireaux
- 4 champignons shiitaké frais
- 100 g de champignons enoki frais
- 600 - 700 g de viande de bœuf pour fondue, coupée en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1592.9 kJ / 380.7 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1082.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli au porc haché et bouillon
40 min
Soupe épicée vietnamienne
50 min
Curry vert thaï de légumes
35 min
Steaks marinés au café, salade de crudités et vinaigrette aux fruits rouges
4h 30min
Curry vert thaï, riz à la citronnelle
1 Std. 50 Min
Mie goreng 🌶️🌶️
30min
Burrito bibimbap
45 min
Soupe de nouilles ramen japonaise
1 Std. 45 Min
Bouillon de bœuf, légumes et nouilles udon
45 min
Soupe thaïe au lait de coco et au poulet
40 min
Soupe ramen aux légumes et tofu
55 Min
Soupe de Ramen épicée (Tantanmen)
45 min