Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g d'eau
- 1 feuille d'algue kombu
La sauce Goma-dare
- 50 g de tahini
- 30 g de sauce de soja japonaise
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 50 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
- 15 g de vinaigre de riz
Le bouillon
- 200 g de chou chinois
- 150 g de poireaux
- 4 champignons shiitaké frais
- 100 g de champignons enoki frais
- 600 - 700 g de viande de bœuf pour fondue, coupée en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1592.9 kJ / 380.7 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1082.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone d'hiver
1 Std. 10 Min
Soupe de raviolis wonton au poulet
2u. 5min
Bouillon asiatique aux brocolis, shiitakés, tofu et miso
30min
Poulet grillé à la citronnelle
45min
Crêpes au kimchi et aux légumes
96 godz.
Patates douces farcies, coleslaw et mayonnaise banane-sriracha
50min
Bibimbap végétarien
1h
Soupe de Ramen épicée (Tantanmen)
45min
Champignons portobello farcis au quinoa et aux légumes
1 Std. 10 Min
Soupe froide au curry rouge
10min
Soupe épicée vietnamienne
50min
Thon mariné à l'asiatique snacké
45min