Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 160 g de carottes, coupées en morceaux
- 100 g de céleri branche, coupé en morceaux
-
160
g de rutabaga, coupé en morceaux
of 160 g de navet, coupé en morceaux - 500 g de viande d'agneau désossée, coupée en dés (1 cm)
- 80 g d'orge perlé
-
1000
g de bouillon de légumes
of 1000 g d'eau et 1,5 cube de bouillon de légumes - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 100 g de petits pois surgelés
- 1 brin de persil frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1391.2 kJ / 334.2 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 466.3 mg
Alternatieve recepten
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Soupe rustique
12 godz.
Soupe de riz asiatique, façon porridge
40min
Soupe paysanne
55 min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Bouilli de crevettes et de pommes de terre
40min
Soupe hongroise aux champignons
30 min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50min
Sfouf
2 godz. 55 min
La sagamité
50min
Soto ayam
55 min
Soupe de poulet aux légumes, petites pâtes et parmesan
1 Std. 25 Min