
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g d'oignons coupés en deux
- 160 g de carottes coupées en morceaux
- 100 g de céleri branche coupé en morceaux
-
160
g de rutabaga coupé en morceaux
of 160 g de navet coupé en morceaux - 500 g de viande d'agneau désossée coupée en dés (1 cm)
- 80 g d'orge perlé
-
1000
g de bouillon de légumes
of 1000 g d'eau et 1,5 cube de bouillon de légumes - 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 100 g de petits pois surgelés
- 1 brin de persil frais haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 334.2 kcal / 1391.2 kJ
- Eiwitten
- 17.7 g
- Vetten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vezels
- 4 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Natrium
- 466.3 mg