Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les röstis
- huile d'olive, pour la plaque
- 130 g de betterave crue, coupée en deux, taille adaptée à la grande goulotte
- 130 g de panais
- 130 g de patate douce, coupée et adaptée à la taille de la grande goulotte
- 2 gousses d'ail
- 2 œufs
- 70 g de farine tout usage
- 1 - 1 ½ c. à thé de sel
- ½ c. à thé de poivre moulu
La sauce à l'aneth et persil
- 5 g d'aneth frais
- 5 g de feuilles de persil frais
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- de zeste fin de 1 citron, sans chair blanche, râpé
- 1 c. à thé de sel de mer
- ½ c. à thé de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1156 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1311 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de carotte à la sauce yogourt
10 dk
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40min
Paillassons de pommes de terre
35min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Salade de chou blanc (TM6)
15min
Marinade aux herbes pour légumes à griller
10 dk
Pain de mie
3h
Coq au vin
2 Std.
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Pain croustillant
1h
Filet de porc au four avec du riz
1h 20min
Salade carottes râpées (TM6)
10 dk