Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 510 g de filet de poisson blanc par ex., morue, vivaneau rouge, sole ou mérou
- 1 ½ c. à thé de sel au goût, (1 + ½ c. à thé)
- 200 g de jus de lime
- 200 g de tomates italiennes, de type Roma en quartiers et épépinées (environ 3 tomates)
- 100 g d'oignon rouge coupé en morceaux
- 140 g d'huile végétale
- 1 c. à thé d'origan frais, au goût (optioneel)
- 15 g de coriandre fraîche, feuilles seulement, plus un supplément pour la garniture
- 1 avocat en cubes (1 cm/½ po)
-
tostadas au maïs pour le service
of biscuit apéritif salé pour le service - 2 limes coupées en quartiers, pour le service
- de sauce piquante, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2372 kJ / 564.8 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza frescolina
1h 40 min
Mayonnaise bistro
5 Min
Guacamole
5 Min
Salade de champignons crus
25 min
Saumon au sésame avec salade et soupe de petits pois
1h
Filet de porc chimichurri et sa salade de riz tiède
13 Std. 20 Min
Butter Chicken
50min
Pâte Tikka
1h
Gazpacho de tomates ancestrales
1 Std. 10 Min
Sauce à pizza
35min
Boeuf Wellington
10 Std. 10 Min
Cheesecake New York
6h 30 min